Αρχική > Παραπολιτικά > Η σύνδεση Δυτικής Εορδαίας – Ε.Ο. Πτολεμαΐδας – Βλάστης – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου

Η σύνδεση Δυτικής Εορδαίας – Ε.Ο. Πτολεμαΐδας – Βλάστης – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με ικανοποίηση παρακολουθούμε ότι μπήκε στην τελική ευθεία, το έργο διασύνδεσης των οδών Δυτικής Εορδαίας με την Εθνική οδό Πτολεμαΐδας – Βλάστης.
Ένα έργο μικρό μεν, αλλά με μεγάλη χρησιμότητα για τους κατοίκους της Δυτικής Εορδαίας αλλά και της Πτολεμαΐδας, που συντομεύει την διαδρομή τους.
Για το έργο είχε πολλές φορές ασχοληθεί η εφημερίδα μας μεταφέροντας παράπονα πολιτών για την κατάσταση του χωματόδρομου που εγκυμονούσε κινδύνους.
Σχετικά είχε εισηγηθεί στο περιφερειακό συμβούλιο, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς.
Πρόσφατα το έργο πέρασε από την οικονομική επιτροπή και στην συνέχεια, με ταχύτατους ρυθμούς, η νέα περιφερειακή αρχή, προέβη στη δημοπράτησή του.
Το έργο λοιπόν, που είναι προϋπολογισμού 204.000 ευρώ, θα δημοπρατηθεί στις 10 Δεκεμβρίου και έχει διάρκεια εκτέλεσης 90 μέρες.
Πιστεύουμε λοιπόν, ότι την άνοιξη θα δοθεί προς χρήση των κατοίκων της περιοχής και όλων των διερχομένων.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Έντονη κινητικότητα στο ‘’Μποδοσάκειο’’ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 02/6

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε μεγάλη φάση ανάπτυξης εργασιών, βρίσκεται το Μποσοδάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, με τον προγραμματισμό του να βρίσκεται σε πλήρη ...