Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Η προτροπή Κεφαλογιάννη στους τοπικούς φορείς για κατάθεση φακέλων ώστε να αναπτυχθούν υδατοδρόμια στη Δ. Μακεδονία-VIDEO

Η προτροπή Κεφαλογιάννη στους τοπικούς φορείς για κατάθεση φακέλων ώστε να αναπτυχθούν υδατοδρόμια στη Δ. Μακεδονία-VIDEO

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Για το νομοσχέδιο που ενέκρινε το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών αναφορικά με τη λειτουργία υδατοδρομίων ανά την Ελλάδα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης, κατά την παρουσία του στην Κοζάνη.

Ο υφυπουργός τόνισε πως ενέκρινε ήδη τα δύο πρώτα σε Βόλο και Ρέθυμνο και εκκρεμούν ακόμη 25 στο Υπουργείο και αναμένουν και αρκετές άλλες. «Περιμένουμε με με μεγάλη χαρά το ενδιαφέρον της Δ. Μακεδονίας, γιατί γνωρίζουμε ότι οι λίμνες είναι ιδανικός τόπος όπου μπορούν να αναπτυχθούν υδατοδρόμια», είπε χαρακτηριστικά.

Προέτρεψε μάλιστα τις τοπικές αρχές να κάνουν γρήγορα φακέλους, οι οποίοι όταν κατατεθούν δεν θα χρειαστεί πάνω από ενάμιση μήνας για να εγκριθούν, σημείωσε.

«Προστίθεται ένα νέο μέσο μεταφοράς που σε πολλές περιπτώσεις θα βγάλει από μια σχετική απομόνωση την περιοχή και είναι ένα σημαντικό εργαλείο και να υπάρχει και σύνδεση με τουριστικές περιοχές, και να αποτελέσει πόλο έλξης», είπε χαρακτηριστικά.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...