Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Στην Κοζάνη ο Υφυπουργός Μεταφορών Ιωάννης Κεφαλογιάννης – Σε εξέλιξη σύσκεψη παρουσία βουλευτών-δημάρχων

Στην Κοζάνη ο Υφυπουργός Μεταφορών Ιωάννης Κεφαλογιάννης – Σε εξέλιξη σύσκεψη παρουσία βουλευτών-δημάρχων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στην Κοζάνη έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Ιωάννης Κεφαλογιάννης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Δ. Μακεδονία.

Για το λόγο αυτό πραγματοποιείται αυτή την ώρα συνάντηση με φορείς της περιοχής, παρουσία βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και αυτοδιοικητικών- δημάρχων και φυσικά του περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη, με τα καίρια θέματα που θα τεθούν επί τάπητος να εκτείνονται γύρω από τους οδικούς άξονες της περιοχής, τον σιδηρόδρομο στη Δ. Μακεδονία, το πλάνο για υδατοδρόμια στην περιοχή, την Εγνατία Οδό και τα διόδια και γενικότερα όλο το φάσμα των υποδομών.

Ο υπουργός με το πέρας της σύσκεψης στην Κοζάνη θα μεταβεί στη γειτονική Καστοριά, όπου έχει ήδη προγραμματισμένες επαφές με στελέχη της αυτοδιοίκησης (επίσκεψη στην αντιπεριφέρεια, στον Δήμο Καστοριάς), συνέντευξη τύπου, αλλά και επίσκεψη στο αεροδρόμιο της πόλης.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ...