Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει η Νέα Δημοκρατία ενόψει της έναρξης της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, όπως ήδη έχει γραφτεί, ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση από τη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων με θέμα «Επεν-Δυτική Μακεδονία: Περιφερειακή Ανάπτυξη, Νέα Οικονομία».
Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:30 στην Κοζάνη στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι:
– Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης
– Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης
– Η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν:
– Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης
– Η Επικεφαλής Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου
– Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κοζάνης Γιάννης Μητλιάγκας
– Ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων ΝΔ Άκης Μπάφας
– Ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν. Κοζάνης Λύσσανδρος Μεταξάς
– Ο Καθηγητής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Στέργιος Λογοθετίδης
– Ο Διευθύνων Σύμβουλος KEYVOTO Δημήτρης Παπαδημητρίου
– O Αν. Καθ. Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Παναγιώτης Σαρηγιαννίδης
– Ο Ιδρυτής Proud Farm Στάθης Πασχαλίδης
– Η Πρόεδρος Δ.Σ. Solergon Α.Ε. Αναστασία Καραλιοπούλου
Την εκδήλωση θα συντονίσουν η Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ αρμόδια για τα περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης Έλενα Σώκου και η Αναπληρώτρια Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων ΝΔ Έρη Τόκα.























![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-360x180.jpg)



![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




