Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Η Κοινότητα Κοζάνης απαντάει στον αντιδήμαρχο Β. Σημανδράκο περί της τοποθέτησης των αγαλμάτων στην πόλη, με το πρακτικό της συνεδρίασης της 21/10/19

Η Κοινότητα Κοζάνης απαντάει στον αντιδήμαρχο Β. Σημανδράκο περί της τοποθέτησης των αγαλμάτων στην πόλη, με το πρακτικό της συνεδρίασης της 21/10/19

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Προς Ενημέρωση των κατοίκων της Κοζάνης σας αποστέλλουμε τα πρακτικά της αριθμ11/21-10-2019 Τακτικής Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Κοζάνης.

 

«Συζήτηση και ολοκλήρωση προτάσεων για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2020».

 

Αριθμ. Απόφασης 28/2019

 

Όπου εμφανίζεται ότι η Κοινότητα Κοζάνης υπέυθυνη στο λόγο της  προκρίνει άμεσα την επανατοποθέτηση των προτομών αλλά και του ανδριάντα του Μητροπολίτη Ιωακείμ που είχαν αφαιρεθεί κατά την ανάπλαση της Κεντρικής πλατείας σε «κεντρικά σημεία» της πόλης μας.

Scripta manent «τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν».

Το συμβούλιο  της κοινότητας Κοζάνης ως θεσμικό όργανο Τοπικής Αυτοδιοίκησης ά βαθμού, επιβάλλεται σύμφωνα με την νομοθεσία να κρατάει πρακτικά επι των συνεδριάσεων του.

Το τεχνικό πρόγραμμα είναι προτάσεις της κάθε κοινότητας προς το Δήμο και συγκεκριμένα προς την τεχνική υπηρεσία, ώστε να ενταχθούν αυτές στο ετήσιο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Μια από αυτές τις προτάσεις είναι και η ¨Τοποθέτηση Αγαλμάτων που έχουν αφαιρεθεί από την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας,   σε κεντρικά σημεία της πόλης.¨

Η Kοινότητα Κοζάνης 21/10/2019 έστειλε υπηρεσιακό σημείωμα τις προτάσεις της για το τεχνικό πρόγραμμα στο Δήμο Κοζάνης.

Κύριε Σημανδράκο, για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και να μην μπερδεύουμε άλλο τον κόσμο, ναι κάνατε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα μεταγενέστερη του υπηρεσιακού σημειώματος μας προς εσάς.  Και τέλος ναι η  Κοινότητα τελικά είχε ενδιαφέρον και ευαισθησία και το έκανε από τον Οκτώβριο.  Ελπίζουμε όλο αυτό το λάθος να προήλθε από αμέλεια σας να διαβάσετε το υπηρεσιακό σημείωμα για το τεχνικό πρόγραμμα και όχι για κάποιον άλλο λόγο.

 

 

Κοινότητα Κοζάνης

Κοζάνη 24/04/2020

 

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

28- τεχνικο προγραμμα (1)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team