Με το τεράστιο προφιτερόλ να “πρωταγωνιστεί” πραγματοποιήθηκε, η μεγάλη Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Συλλόγου “ΕΔΏ ΓΙΑ ΣΈΝΑ”, το Σάββατο 20 Ιουνίου 2026 στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών της Πτολεμαΐδας!
Ενώνοντας τις δυνάμεις τους Τοπικοί Φορείς, Σωματεία και Σύλλογοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των διοργανωτών έδωσαν το” παρών “στη σημαντική αυτή εκδήλωση, καθώς ο σκοπός της ήταν φιλανθρωπικός.
Το τεράστιο και γευστικότατο ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ μήκους 30 μέτρων, που παρασκευάστηκε live από τα Ζαχαροπλαστεία ΡΩΞΑΝΗ, μοιράστηκε δωρεάν σε όλους που το απόλαυσαν δεόντως.
Βοηθούντος και του καλού καιρού η προσέλευση ήταν μεγάλη μικρών και μεγάλων, που απόλαυσαν μέσα στη φύση τον καφέ τους, γεύτηκαν νόστιμα σουβλάκια, έπαιξαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με τοπικό συγκρότημα, περνώντας ένα θαυμάσιο απογευματινό που τα είχε ΟΛΑ.
Την πρωτοβουλία των διοργανωτών εξήραν στον χαιρετισμό τους ο Βουλευτής Π.Ε Κοζάνης Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, η π. Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Νικόλαος Λυσσαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Εορδαίας Κωνσταντίνος Ιωαννίδης και οι εκπρόσωποι όλων των συμμετεχόντων Συλλόγων.
Την παρουσίαση και το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο καταπληκτικός Ευάγγελος Σμυρλόγλου βοηθούμενος και από την αεικίνητη Πρόεδρο Ελένη Ιωαννίδου, ενώ ο μοναδικός Στέλιος Ανδρονικίδης έδωσε τα “ρέστα” του, στη μουσική επιμέλεια.
Την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης είχε το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας, αντιμετωπίζοντας επιτυχώς μικροτραυματισμούς μικρών παιδιών.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους συντελεστές και στους συμμετέχοντες οι οποίοι κινητοποιήθηκαν μαζικά, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τη δύναμη της κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς όλα τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την ανακατασκευή της καταστραφείσας οικίας στην Τοπική Κοινότητα Πύργων Εορδαίας.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
































