Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Η ΕΡΓΟΤΕΜ ΑΤΕΒΕ ανάδοχος του έργου διασύνδεσης Τ/Θ Πτολεμαΐδας με τη μονάδα 5

Η ΕΡΓΟΤΕΜ ΑΤΕΒΕ ανάδοχος του έργου διασύνδεσης Τ/Θ Πτολεμαΐδας με τη μονάδα 5

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η εταιρεία ΕΡΓΟΤΕΜ ΑΤΕΒΕ είναι και οριστικά η ανάδοχος του έργου της διασύνδεσης του αγωγού της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, με τη νέα μονάδα «Πτολεμαΐδα 5», μετά και τη σημερινή ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΤΗΠ που επικύρωσε τη διαδικασία αποσφράγισης των προσφορών που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Η συγκεκριμένη εταιρεία αναδείχθηκε ανάδοχος μέσα από τις συνολικά 9 προσφορές που κατατέθηκαν μετά την έκπτωση ύψους 32,34% που έδωσε στον αρχικό προϋπολογισμό του έργου ο οποίος άγγιζε τα 19,77εκ. ευρώ.

Έτσι ο τελικός προϋπολογισμός ανέρχεται πλέον στα 13,543εκ. ευρώ με τη ΔΕΤΗΠ και το Δήμο Εορδαίας να κάνουν ένα ακόμα μεγάλο βήμα προς την υλοποίηση του κομβικού αυτού έργου το οποίο θα εξασφαλίσει την Τηλεθέρμανση της Πτολεμαΐδας.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...