Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Γιώργος Αμανατίδης: Επίκειται η έγκριση ίδρυσης Μονάδας Ψυχικής Υγείας (Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων-Εφήβων και Παιδιών) στο Δήμο Κοζάνης από το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε)

Γιώργος Αμανατίδης: Επίκειται η έγκριση ίδρυσης Μονάδας Ψυχικής Υγείας (Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων-Εφήβων και Παιδιών) στο Δήμο Κοζάνης από το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email




subscribe!





Στην προσπάθειά μου για ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Νομού μας, και ιδιαίτερα σε θέματα Ψυχικής Υγείας, είχα συνομιλίες με την Υφυπουργό αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας κα Ζωή Ράπτη.

Όπως και η ίδια μου ανέφερε, σε συνέχεια της πρότασής μου, επίκειται η έγκριση ίδρυσης Μονάδας Ψυχικής Υγείας (Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων-Εφήβων και Παιδιών) στο Δήμο Κοζάνης από το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε).

Προκειμένου να ενισχυθεί η ετοιμότητα της περιοχής μας εν γένει, σε συνεργασία με το Δήμαρχο Κοζάνης βρίσκεται σε εξέλιξη ο προσδιορισμός του αναγκαίου δημοτικού κτιρίου που να πληροί όλα τα κριτήρια στέγασης της δομής.

Το Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε είναι κοινωφελής οργανισμός ιδιωτικού δικαίου που παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Επιχορηγείται και εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας.

Για την πρόοδο του υπόψη θέματος ευχαριστώ την Υφυπουργό αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας κα Ζωή Ράπτη που με τον τρόπο αυτό αποτυπώνει τη μέριμνα της Κυβέρνησης για την περιοχή μας και στα συναφή θέματα.

Στην Απόφαση έγκρισης του νέου Οργανισμού, που ευελπιστούμε ότι θα δημοσιευτεί σύντομα, θα περιγράφονται οι αναγκαίες λεπτομέρειες.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 469 κρούσματα (Παρασκευή) – Μικρός ο αριθμός και σε ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών και Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στα 469 τα νέα κρούσματα – 307 οι διασωληνωμένοι, 20 θάνατοι Στη Δ. Μακεδονία εντοπίζονται: Στην ΠΕ Γρεβενών ...