Αρχική > Πολιτική > Για «διαρροή ψευδών εγγράφων» κάνει λόγο ο Θ. Μουμουλίδης – Ανακοίνωση – επίθεση κατά των μέσων ενημέρωσης

Για «διαρροή ψευδών εγγράφων» κάνει λόγο ο Θ. Μουμουλίδης – Ανακοίνωση – επίθεση κατά των μέσων ενημέρωσης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


Για «διαρροή ψευδών εγγράφων» και «μεθοδευμένη ενέργεια πολιτικής εξαπάτησης και εκφοβισμού της κοινωνίας» κάνει λόγο σε ανακοίνωση – επίθεση κατά μέσων ενημέρωσης ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης, ως απάντηση στο έγγραφο που είχε το φως της δημοσιότητας για την κινητικότητα που έχει ξεσπάσει γύρω από την έλευση ή μη μεταναστών στο στρατόπεδο «Πόρτη» στο Βόιο. Ο κ. Μουμουλίδης, με την ανακοίνωσή του, κάνει αναφορά σε «ψευδή έγγραφα» κάτι που έρχεται σε αντίφαση με τον περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη όπου σε ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής έκανε αναφορά σε «εσωτερικό υπηρεσιακό σχέδιο». Στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Μουμουλίδης βλέπει «πολιτικά ύποπτη» ενέργεια που σκοπό έχει να πλήξει την Κυβέρνηση, την περιφερειακή αρχή και τον Δήμο Βοΐου, τη στιγμή που το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής τους διαψεύδει, όπως αποκάλυψε ο «Π» σε ρεπορτάζ του.

Δείτε την ανακοίνωση του βουλευτή:

 

«Θέμης Μουμουλίδης: «Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την «διαρροή» ψευδών εγγράφων. Πρόκειται για μεθοδευμένη ενέργεια πολιτικής εξαπάτησης και εκφοβισμού της κοινωνίας…»
Εκτεθειμένοι όσοι υποστηρίζουν την ύπαρξη επίσημου στρατιωτικού εγγράφου, που να αφορά στην πρόθεση χρήσης του στρατοπέδου «Πόρτη» στην Νεάπολη Βοίου. Είναι προφανής ο στόχος δημιουργίας εντυπώσεων και δημιουργίας διχαστικού κλίματος στην κοινωνία.
Πρόκειται για ενέργεια«πολιτικά ύποπτη» που σκοπός της είναι η δημιουργία «κλίματος» κατά της κυβέρνησης , που ταυτόχρονα επιχειρεί να εκθέσει την Περιφερειακή αρχή, αλλά και την δημοτική αρχή Βοίου.
Η μόνη αλήθεια είναι ότι ουδέποτε κοινοποιήθηκε παρόμοιο επίσημο στρατιωτικό έγγραφο στην Περιφέρεια, στον Δήμο Βοίου ή σε οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο φορέα.
Είναι φανερό πως εκείνοι που αυτοσκοπός τους είναι, η πολιτική τους επιβίωση, μετέρχονται κάθε μέσου, υιοθετώντας την ρήση : “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”!
Είναι φανερό πως οι επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ανάγονται από κάποιους αμετανόητους σε «υπέρ πάντων αγώνα».
Δεν υπάρχει καμιά πολιτική απόφαση που να επιλέγει το στρατόπεδο «Πόρτη» σε χώρο εγκατάστασης προσφύγων. Μοναδικός στόχος της «διαρροής» η δημιουργία διχαστικού κλίματος στην κοινωνία.
Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη «διαρροή» ψευδών εγγράφων (και μάλιστα στρατιωτικών). Πρόκειται για μεθοδευμένη ενέργεια πολιτικής εξαπάτησης και εκφοβισμού της κοινωνίας.
Περιμένουμε από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να τοποθετηθούν σε αυτό το ανησυχητικό και πρωτοφανές για την περιοχή μας φαινόμενο.
Ταυτόχρονα περιμένουμε από την δημοκρατική ηγεσία του ελληνικού στρατού να πράξει τα αυτονόητα για την αποκατάσταση της αλήθειας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμη Μουμουλίδη
Σκηνοθέτη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε.Κοζάνης
Μέλους Διαρκών Επιτροπών
Μορφωτικών και Ευρωπαικών Υποθέσεων»
Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team