Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Γ. Δασταμάνης και Π. Πασχαλίδης εξελέγησαν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στην ΠΕΔ – Παραίτηση Βοσκόπουλου – Βρυζίδου

Γ. Δασταμάνης και Π. Πασχαλίδης εξελέγησαν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στην ΠΕΔ – Παραίτηση Βοσκόπουλου – Βρυζίδου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο Γιώργος Δασταμάνης, επανεκλεγείς δήμαρχος Γρεβενών και ο Παναγιώτης Πασχαλίδης, επανεκλεγείς δήμαρχος Πρεσπών, είναι αντίστοιχα, οι νέοι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στην ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας. Τα μέλη του Δ.Σ. των δημάρχων της περιοχής συνεδρίασαν το μεσημέρι της Πέμπτης προκειμένου να εκλέξουν νέο πρόεδρο και αντιπρόεδρο, μετά τις παραιτήσεις του Γιάννη Βοσκόπουλου και της Παρασκευής Βρυζίδου, αντίστοιχα. Θυμίζουμε πως και οι δύο τελευταίοι κατεβαίνουν ως υποψήφιοι βουλευτές στη Φλώρινα και την Κοζάνη, αντίστοιχα.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα, από 14 εκ των 15 παρόντων μελών (απουσίαζε ο δημοτικός σύμβουλος Καστοριάς Νίκος Βασιλειάδης). Στη συζήτηση που προηγήθηκε τα δύο ονόματα που «έπεσαν» στο τραπέζι ήταν και αυτά των κ.κ. Δασταμάνη και Πασχαλίδη, οπότε και αυτοί εξελέγησαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος, αντίστοιχα.

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Βοσκόπουλος λόγω ασυμβίβαστου (επειδή ήταν πρόεδρος νομικού προσώπου), έπρεπε να παραιτηθεί από το αξίωμά του, ενώ η Παρασκευή Βρυζίδου ως αντιπρόεδρος, έπρεπε επίσης να παραιτηθεί εκ των προτέρων (όπως και έκανε) για να μην διατελέσει στη θέση του προέδρου του οργάνου της ΠΕΔ, ούτε μια ημέρα, για να μην υπάρχει νομικό κώλυμα στην υποψηφιότητα.

Διευκρινίζουμε πως ο Γιάννης Βοσκόπουλος επειδή παραιτήθηκε και από δήμαρχος Φλώρινας, αυτόματα έπαυε να είναι μέλος του ΔΣ, ενώ η Παρασκευή Βρυζίδου παραμένει μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη