Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Προτάσεις > Εταιρεία «Καστανίδης»: 40 χρόνια εμπειρίας στην εμπορία Ειδών Υγιεινής, Πλακιδίων, Επίπλων, Κουζίνας

Εταιρεία «Καστανίδης»: 40 χρόνια εμπειρίας στην εμπορία Ειδών Υγιεινής, Πλακιδίων, Επίπλων, Κουζίνας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η εταιρία ΚΑΒΕ Α.Ε. Καστανίδης ιδρύθηκε το 1975 στην Καστοριά – Πτολεμαΐδα, και έχει ως αντικείμενο εργασιών την εμπορία Ειδών Υγιεινής, Πλακιδίων, Επίπλων Κουζίνας, Απορροφητήρων, Νεροχυτών, Επίπλων και αξεσουάρ Μπάνιου – Καθρέφτες, Μπαταρίες, Δομικών Υλικών, Ειδών Θέρμανσης (Σόμπες- Τζάκια), Πόρτες, Ξύλινα Δάπεδα, Δάπεδα Laminate, Χρώματα, Θερμομόνωση και Δομικά Υλικά.

Τα 40 και πλέον χρόνια εμπειρίας  μπορούν να εγγυηθούν στο καταναλωτικό κοινό την ποιότητα, τις προσιτές τιμές, την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση.

Η ΚΑΒΕ Α.Ε. Καστανίδης συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και φημισμένους “οίκους” του εκάστοτε χώρου , η πολυετής εμπειρία τους στον χώρο σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτουν, έχουν ως αποτέλεσμα την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες της.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό είναι έτοιμο να απαντήσει την κάθε ερώτησή σας και να κάνει την καλύτερη πρόταση αγοράς σε εσάς.

 

Info:

Διεύθυνση:

Δημοκρατίας 65, Πτολεμαΐδα

Γράμμου 82 – Καστοριά
Τηλ.: (+30) 24670 82600 – 24670 82687
E-mail:[email protected]

Site: kastanidis.com

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team