Η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης είχε μια δυναμική παρουσία στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό Παιανίας 2026, σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες. Το τριήμερο 1–3 Μαΐου, οκτώ αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν στην διοργάνωση, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 2.500 αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Η διοργάνωση στην Παιανία Αττικής, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, με αθλητές από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης ξεχώρισε, κατακτώντας συνολικά τέσσερα μετάλλια και μία πέμπτη θέση, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας των αθλητών της.
Αναλυτικά οι διακρίσεις των αθλητών της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης:
- Ηλίας Πλιάκης (κατηγορία -27kg Παμπαίδων) – Χρυσό μετάλλιο
- Χρήστος Μάνιος (κατηγορία -37kg Παίδων) – Χρυσό μετάλλιο
- Νικολέτα Σιάμπαλια (κατηγορία -47kg Παγκορασίδων) – Αργυρό μετάλλιο
- Κωνσταντίνα Αλμασίδου (κατηγορία -63kg Νεανίδων) – Χάλκινο μετάλλιο
Η Αναστασία Μεχτερίδου κατέλαβε την πέμπτη θέση στην κατηγορία -27kg παγκορασίδων, αποδεικνύοντας το αγωνιστικό της δυναμικό. Η αθλήτρια έδωσε τρεις εντυπωσιακούς αγώνες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης συγχαίρουν θερμά όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή, την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους. Επίσης, εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας, Χρήστο Αλμασίδη, για την καθοδήγησή του.
Ενόψει του Σχολικού Πρωταθλήματος, η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης εύχεται καλή επιτυχία στους τέσσερις αθλητές που θα συμμετάσχουν, καθώς και στον προπονητή Γεώργιο Δόδουρα.
Ο σύλλογος συνεχίζει να επενδύει στον αθλητισμό, στη νέα γενιά και στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, εκπροσωπώντας επάξια το ελληνικό Ταεκβοντό σε κάθε διοργάνωση.
Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν. Η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης είναι μια ομάδα με ένα όνειρο.




































