Με επιτυχία συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Τυροκομίας στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ VOLTEROS στην Κοζάνη.
Οι καταρτιζόμενοι μαθαίνοντας όλες τις σύγχρονες τεχνικές της Τυροκόμισης αλλά χρησιμοποιώντας και την παράδοση, δημιουργούν πολλές ποικιλίες τυριών αλλά και παραδοσιακής Φέτας.
Δημιουργούν συνταγές που η επινόησή τους χάνεται στα βάθη του χρόνου…
Οι καταρτιζόμενοι του ΙΕΚ VOLTEROS αποτελούν τους συνεχιστές της παράδοσης αλλά και τους εφαρμοστές των σύγχρονων τεχνολογιών και των αυστηρών υγειονομικών προδιαγραφών.