Η Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Βασιλική Βόντσα, με έγγραφό της προς τα σχολεία παρακαλεί τους Διευθυντές των σχολείων να αποστείλουν καταστάσεις εκπαιδευτικών που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως επιτηρητές στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας που θα διεξαχθούν στην Κοζάνη, το Σάββατο 12/11/2016.
«Θα παρακαλούσαμε αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα του πανελλήνιου χαρακτήρα των εξετάσεων και το μεγάλο αριθμό επιτηρητών που απαιτούνται να ενισχύσουν το έργο μας και να αποστείλουν τις καταστάσεις το συντομότερο δυνατό», τονίζεται στο έγγραφο.








![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-360x180.jpg)










![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-350x250.jpg)














