Στην εμπορική αξιοποίηση και εκμετάλλευση όλων των προϊόντων της κυψέλης, πέραν του μελιού, όπως είναι ο βασιλικός πολτός, η πρόπολη, η γύρη και το μελισσοκέρι, προσανατολίζει τους νέους μελισσοκόμους το Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας που ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από έναν μήνα στην Κοζάνη. Καθώς το ενδιαφέρον των καταναλωτών, όπως και του κλάδου της βιομηχανίας καλλυντικών και των τροφίμων, αυξάνεται σταθερά για τα προϊόντα της μέλισσας, το Κέντρο φιλοδοξεί να στρέψει τους νέους μελισσοκόμους και σε αυτές τις πρακτικές και να αναδείξει τα εμπορικά οφέλη τους.
Διαβάστε περισσότερα εδώ..