Αρχική > Παραπολιτικά > Έντονη κινητικότητα στο ‘’Μποδοσάκειο’’ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 02/6

Έντονη κινητικότητα στο ‘’Μποδοσάκειο’’ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 02/6

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε μεγάλη φάση ανάπτυξης εργασιών, βρίσκεται το Μποσοδάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, με τον προγραμματισμό του να βρίσκεται σε πλήρη και επιτυχή εξέλιξη.

Τις ημέρες αυτές δημοσιεύθηκε ο διεθνής διαγωνισμός για την προμήθεια εξειδικευμένου Ιατρικού εξοπλισμού αξίας 1.760.212 ευρώ.

Επίσης είναι σε εξέλιξη, η προμήθεια Ιατρικού και λοιπού εξοπλισμού αξίας 1.000.000 ευρώ, με χρήματα που έλαβε το ‘’Μποδοσάκειο’’ από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Την προηγούμενη  Δευτέρα το Νοσοκομείο μας παρέλαβε ολοκαίνουργιο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, μετά από σχετικό διαγωνισμό και επιχορήγηση 74.000 ευρώ από το ΕΑΠ ης Περιφέρειας και τον Δήμο Εορδαίας.

Ακόμη, την Δευτέρα, ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης και εξωτερικού χρωματισμού όλου του κτιρίου, με επιχορήγηση της Περιφέρειας 280.000 ευρώ. Το έργο είχε σκαλώσει επί τριετία, ενώ το κτίριο του Μποδοσάκειου είχε να βαφεί απο την ανέγερσή του.

Τέλος, στο προχθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο του Μποδοσάκειου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, εισηγήθηκε την επικαιροποίηση των επιχειρησιακών σχεδίων εκτάκτων αναγκών ενώ το Δ.Σ. αποδέχθηκε σειρά δωρεών από φορείς και πολίτες.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ 16/6 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ανάσταση στους Ανάργυρους Αμυνταίου. Συμπληρωμένα 4 χρόνια μετά την κατολίσθηση, έρχεται επιτέλους η απαλλαγή από τον ...