Αρχική > Αθλητικά > Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Ιδιαίτερη τιμή για τον  Νίκο Κιβρακίδη που είναι ο μοναδικός υποψήφιος από την Π.Ε. Κοζάνης με την παράταξη της Σοφίας Σακοράφα. «Είμαστε ένα ψηφοδέλτιο με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον κλασικό αθλητισμό»

Εκλογές ΣΕΓΑΣ: Ιδιαίτερη τιμή για τον  Νίκο Κιβρακίδη που είναι ο μοναδικός υποψήφιος από την Π.Ε. Κοζάνης με την παράταξη της Σοφίας Σακοράφα. «Είμαστε ένα ψηφοδέλτιο με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον κλασικό αθλητισμό»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια για τις Εκλογές του ΣΕΓΑΣ που θα γίνουν 20 και 27 Μαρτίου με τον Νίκο Κιβρακίδη να είναι ο μοναδικός υποψήφιος από τον Π.Ε. Κοζάνης σε όλα τα ψηφοδέλτια που θα κατέβουν στις εκλογές.

Μιλώντας στο e-ptolemeos.gr ο κ. Κιβρακίδης ανέφερε: “Πράγματι ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια και όντως είμαι ο μοναδικός υποψήφιος από το νομό Κοζάνης με την παράταξη της Σοφίας Σακοράφα. Ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον κλασικό αθλητισμό.

Οι εκλογές θα γίνουν 20 και 27 Μαρτίου. Στις 20 θα γίνει η γενική συνέλευση και στις 27 θα γίνει η εκλογική διαδικασία πιθανότατα στις τοπικές ΕΑΣ .

Οι εκπρόσωποι των σωματείων να ξέρουν ότι  κατατέθηκε το δικό μας το ψηφοδέλτιο, ένα ψηφοδέλτιο που θα δουλέψει, θα προσφέρει θα αναπτύξει το κλασικό αθλητισμό ακόμα περισσότερο και θα έχουμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Η παράταξη μας έχει πρόεδρο τη Σοφία Σακοράφα με αυτή θα προχωρήσουμε μπροστά και εμείς θα τη βοηθήσουμε να πετύχει και να πραγματοποιήσει το έργο της ενώ στο ίδιο ψηφοδέλτιο είναι και ο Ιάκωβος Πετσούλας από τη Δεσκάτη Γρεβενών ενώ υπάρχουν και ακόμα 9 άτομα από την Βόρεια Ελλάδα καθ΄ όλα ικανά να βοηθήσουν στο νέο Δ.Σ..

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 3197 νέα κρούσματα (11/5) – Λίγα στις ΠΕ Γρεβενών και Καστοριάς – Αυξημένα στις ΠΕ Κοζάνης και Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στη Δυτική Μακεδονία εντοπίζονται: Στην ΠΕ Γρεβενών 3  νέα κρούσματα, στην ΠΕ Καστοριάς 6 νέα κρούσματα, στην ΠΕ ...