Αρχική > Αρθρογραφία > Έκκληση για βοήθεια για τον μικρό Χρήστο από την Ασβεστόπετρα

Έκκληση για βοήθεια για τον μικρό Χρήστο από την Ασβεστόπετρα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι γονείς με παιδιά που νοσούν,  κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια. Δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοί είναι στο έλεος της αγωνίας τους και του κράτους, που αντί να βοηθά τους ταλαιπωρεί.

Έχουμε γίνει συμμέτοχοι, έστω και με ένα ευρώ, στον αγώνα πολλών παιδιών και τα έχουμε δει να γυρίζουν νικητές από εξειδικευμένα κέντρα του εξωτερικού.

Αυτό είναι το μεγαλείο μας τελικά, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας μας, επιλέγουμε  να σταθούμε δίπλα σε ανθρώπους  που έχουν ανάγκη. Επιλέγουμε να δώσουμε ελπίδα σε παιδιά.

Αυτό σας ζητώ να κάνουμε για  μια άλλη φορά. Ο μικρός Χρήστος Εμμανουήλ πάσχει από το σύνδρομο ipex, πρέπει να μεταβεί στο Νιούκασλ της Αγγλίας. Το κόστος της νοσηλείας του είναι μεγάλο και δεν μπορεί να το καλύψει η οικογένεια του. Είναι ένα κόστος που καμία μέση οικογένεια δεν θα μπορούσε να καλύψει.

Δίπλα  στον μικρό Χρηστάκη ακούραστη  η μητέρα του Βασιλική, ένα κορίτσι από την Ασβεστόπετρα, που αντί να χαίρετε το παιδί της, βλέπει το μικρό  της αγγελούδι με καλώδια και σωληνάκια να παλεύει για την ζωή του στην Εντατική.

Ένα κορίτσι που σε μικρή ηλικία πρέπει να αντιμετωπίσει την πιο δύσκολη δοκιμασία του κόσμου.

Αυτό το κορίτσι θα το αφήσουμε μόνο του;

Ελάτε να γίνουμε όλοι στην Εορδαία «νονοί» του μικρού Χρήστου, ελάτε να τον «βαπτίσουμε» με ελπίδα.

Μαζί με την λαμπάδα και τα δώρα που θα πάρετε για τα βαφτιστήρια σας ελάτε να στείλουμε ότι μπορεί ο καθένας στον λογαριασμό:

Της τράπεζας Πειραιώς

GR 1301 712390 0062 3914 2180 507

Δικαιούχος Ελευθεριάδου Βασιλική

Ο μικρός Χρήστος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ για Αγγλία ας τον βοηθήσουμε  εμείς.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Πίστη Κρυσταλλίδου

Η Κρυσταλλίδου-Σιάχου Θεοπίστη γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα. Είναι κάτοχος ΜS Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, και απόφοιτος του Τμήματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας» του ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. Εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ». Είναι Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας από το 2009. Διατέλεσε πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ. Είναι αιρετό μέλος της Πολιτικής επιτροπής της ΝΔ. Συντονίζει το WinCancer.