Η Διοίκηση του Επιμελητήριου Κοζάνης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης γευσιγνωσία και «ζωντανής» μαγειρικής παρουσίασης με προϊόντα τοπικής παραγωγής, που πραγματοποιήθηκε για 2η χρονιά εφέτος με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και τη συμμετοχή της γνωστής Σεφ κας Ντίνας Νικολάου, το Σάββατο της Μεγάλης Αποκριάς 12/3/2016 και ώρα 18:00 μπροστά από τα ξύλινα εκθεσιακά σπιτάκια, δίπλα στο ιστορικό καμπαναριό της Κοζάνης.
Συγκεκριμένα απευθύνει ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»:
- Στις επιχειρήσεις- Μέλη του Επιμελητηρίου που προσέφεραν τα προϊόντα τους
- Στις Γυναίκες του «Πολιτιστικού Συλλόγου Κρόκου» για τα γευστικότατα «πιάτα» και τους μεζέδες που προσέφεραν στο κοινό, μαγειρεμένα όλα με μεράκι και παραδοσιακές συνταγές, αποκλειστικά με υλικά τοπικής παραγωγής, αλλά και για τη βοήθεια που παρείχαν στην μαγειρική παρουσίαση της Σεφ.
- Τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι φίλοι της Κοζανίτικης Παράδοσης» που προσέφεραν γιαπράκια στο κοινό.
- Το Σωματείο Ζαχαροπλαστών Ν. Κοζάνης για την προσφορά του παραδοσιακού τοπικού γλυκού «Σαλιάρι».
- Το «Κοινό» που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
- Τα ΜΜΕ και τους αγαπητούς δημοσιογράφους και εικονολήπτες για την δημοσιογραφική κάλυψη και προβολή του γεγονότος.
- Όλους όσους εργάστηκαν και ανιδιοτελώς προσέφεραν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Ο Πρόεδρος
Του Επιμελητηρίου Κοζάνης
Κώστας Κυριακίδης