Στα πλαίσια της πρόληψης και αντιμετώπισης των κρουσμάτων Covid-19, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου θα πραγματοποιεί τεστ ταχείας ανίχνευσης ( rapid test ) σε πολίτες, την Παρασκευή 02/04/2021 από ώρα 10.00 π.μ. έως 12.30. π.μ. στην Τοπική Κοινότητα Λεχόβου (χώρος λαϊκής αγοράς).
Παρακαλούνται οι πολίτες που θα προσέλθουν για να πραγματοποιήσουν το τεστ ταχείας ανίχνευσης να γνωρίζουν το Α.Μ.Κ.Α. τους ή τον αριθμό Δελτίου Ταυτότητας.









![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-360x180.jpg)












![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-350x250.jpg)











