Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Καλλιρρόη Ναΐδη, αθλήτρια της Γυμναστικής ΄Ενωσης Φλώρινας, με τα χρώματα της εθνικής, κατακτώντας την 11η θέση στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ξίφους ασκήσεως U17, η οποία ήταν και η καλύτερη εμφάνιση Έλληνα αθλητή στη διοργάνωση. Στην ίδια διοργάνωση η Αντιγόνη Δούμτση σταμάτησε στο ταμπλό των 64, κατακτώντας την 46η θέση. Επίσης, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλήτριες μας και στο ομαδικό, όπου Ναΐδη και Δούμτση, μαζί με τις Κυριτσοπούλου (ΑΞΙΑ) και Πλουτίνο (Λ.Ξ Θεσσαλονίκης) κατάφεραν να πλασαριστούν στην τελική 8άδα της διοργάνωσης, κατακτώντας τελικά την 7η θέση για την Εθνική μας ομάδα.
Στην μικρή κατηγορία (U13) η Ιωάννα Τερπίνα συνέχισε τις δυναμικές εμφανίσεις, φτάνοντας στην 7η θέση σε ένα αρκετά δυνατό τουρνουά αυτής της ηλικιακής κατηγορίας.
Την ίδια στιγμή στη Φλώρινα, οι αθλητές τους ξίφους μονομαχίας έδωσαν τις μάχες τους στο Πανελλήνιο κύπελλο. Ξεχώρισε η Εμμανουέλα Μορφιαδάκη, η οποία στον πόντο έχασε την είσοδο της στα μετάλλια, κατακτώντας τελικά την 6η θέση. Πολύ καλές παρουσίες και από τους υπόλοιπους αθλητές:
Αργυρώ Κοϊμτζίδου 32η (U20)
Γιάννης Γυμνόπουλος 46ος (U20)
Αφροδίτη Λαζαρίδου 12η (U13)
Ειρήνη Περσίδου 24ος (U13)
Νικόλας Τράικος 31ος (U13)
Ζωή Μορφιαδάκη 15η (U10)
Ζωή Πολπατζή 16η (U10)
Παναγιώτης Τράικος 9ος (U10)




































