Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Χωρίς σχολικά λεωφορεία τα νήπια σε Τετράλοφο και Καισαρειά Κοζάνης

Χωρίς σχολικά λεωφορεία τα νήπια σε Τετράλοφο και Καισαρειά Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σημαντικό πρόβλημα με τη μεταφορά των νηπίων προς και από τους Παιδικούς Σταθμούς σε Τετράλοφο και Καισαρειά Κοζάνης, προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, με τον Δήμο Κοζάνης σε ανακοίνωσή του να αναφέρει πως τα εν λόγω λεωφορεία ακινητοποιήθηκαν λόγω ζητημάτων ασφαλείας και παρά την προσπάθεια επιδιόρθωσής τους. Μάλιστα, επισημαίνεται πως έχει ξεκινήσει διαδικασία μίσθωσης ειδικών λεωφορείων που να πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές, μια διαδικασία ωστόσο που είναι άγνωστο πόσο για διαρκέσει. Μέχρι τότε οι γονείς θα αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει πως τα δύο ειδικά διαμορφωμένα λεωφορεία μεταφοράς νηπίων που διαθέτει και τα οποία έκαναν τη μεταφορά στους Παιδικούς Σταθμούς Τετραλόφου και Καισαρειάς, αντιμετώπισαν σοβαρά τεχνικά προβλήματα που έθεσαν ζήτημα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας υπηρεσίας και παρά την προσπάθεια επιδιόρθωσης τους.
Ο Δήμος Κοζάνης ενημέρωσε τους γονείς για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και ξεκίνησε τις διαδικασίες για μίσθωση λεωφορείων, που να πληρούν τις προϋποθέσεις μεταφοράς μικρών νηπίων και σύντομα το πρόβλημα θα επιλυθεί.
Παράλληλα έχει ξεκινήσει και η διαδικασία εξασφάλισης μόνιμης λύσης του ζητήματος.
Γιώργος Σιαμπανόπουλος
Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team