Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η αγωνιστική χρονιά για τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο «Σπάρτακος». Όπως αναφέρει ο σύλλογος:
«Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων του 2024 ο σύλλογος μας. Έλαβε μέρος με έναν αθλητή τον Ρούση Νικόλαο στην κατηγορία των -68 κιλών. Αν και με ελάχιστες προπονήσεις αφού λόγο τραυματισμού και σε μεγαλύτερη κατηγορία καταφέραμε να κατακτήσουμε την 3η θέση και το χάλκινο πανελλήνιο μετάλλιο μετά από 4 πολύ δυνατούς αγώνες. Από τις πιο δύσκολες κατηγορίες τα -68 όμως ο Νίκος απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι αθλητής υψηλού επιπέδου.
Οι κόποι, η προσπάθεια και η εμπιστοσύνη πάντα ανταμείβονται!!!
Θερμά συγχαρητήρια από το Δ.Σ. του συλλόγου.
#SpartakosTeam
#workhardandbeproud
Η ποιότητα κάνει την διαφορά!!!»























![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-360x180.jpg)



![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




