Αρχική > Slider > ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιάννης Μητλιάγκας και Φώτης Τσαμπούρης, υποψ. Βουλευτές με τη «Δημοκρατική Ευθύνη»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιάννης Μητλιάγκας και Φώτης Τσαμπούρης, υποψ. Βουλευτές με τη «Δημοκρατική Ευθύνη»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Υποψήφιοι Βουλευτές στις επικείμενες εκλογές θα είναι σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Δημοκρατικής Ευθύνης οι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Γιάννης Μητλιάγκας και Φώτης Τσαμπούρης από την Κοζάνη.
Πρόκειται για το κόμμα που ίδρυσε ο πρώην Υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, ενώ σήμερα πρόεδρος του είναι  ο Βασίλης Παυλίδης, οικονομολόγος και Γενικός Γραμματέας ο Θωμάς Παπαλιάγκας, δικηγόρος. Όπως είναι γνωστό, η Δημοκρατική Ευθύνη στελεχώνει τις δομές της τα τελευταία χρόνια, με σκοπό την αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.
Η ανακοίνωση έγινε σήμερα Δευτέρα, στα πλαίσια ανακοινώσεων ένταξης στα ψηφοδέλτια του κόμματος, πλειάδας στελεχών από όλη τη χώρα.

Ποιος είναι ο Γ. Μητλιάγκας:
Γεννήθηκε το 1974 στην Θεσσαλονίκη και κατάγεται από τη Λευκοπηγή Κοζάνης.  Είναι πιστοποιημένος εσωτερικός επιθεωρητής ποιότητας των προτύπων ISO 9001 και OHSAS 18001. Από το 2007 ζει και δραστηριοποιείται στην Κοζάνη ως ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, έχοντας αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στην οργάνωση, διαχείριση και παρακολούθηση επενδύσεων σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας με έμφαση στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2014  η επιχειρηματική του δραστηριότητα έχει επεκταθεί γεωγραφικά και θεματικά στην Κεντρική Μακεδονία & τη Θεσσαλία μέσω στρατηγικών συνεργασιών, με αντικείμενο την διαμόρφωση, τον συντονισμό, τη διαχείριση-υλοποίηση συνεργατικών έργων μεταξύ επιχειρήσεων και ερευνητικών ιδρυμάτων.
Είναι μέλος του ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης από το 2011 έως σήμερα, βασικός συντάκτης και υπεύθυνος του «Επιχειρησιακού προγράμματος στήριξης της επιχειρηματικότητας στους νομούς Κοζάνης & Φλώρινας», καθώς και μέλος της ομάδας εργασίας για τη σύσταση και τη λειτουργία του ΤΑΔΥΜ. Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του ΕΒΕ Κοζάνης.
Συμμετέχει ως μέλος στα Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας και του cluster βιοενέργειας και περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE) καθώς και στην επιτροπή παρακολούθησης του ΕΑΠ Δυτικής Μακεδονίας. Επιπλέον είναι μέλος της νεοσύστατης γνωμοδοτικής επιτροπής του Αναπτυξιακού Νόμου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Ν.4399/16.

Ποιος είναι ο Φ. Τσαμπούρης:
Γεννήθηκε το 1981 στην Κοζάνη, όπου εργάζεται και κατοικεί έως σήμερα. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης 2 ετών. Πτυχιούχος Οικονομολόγος και κάτοχος Μεταπτυχιακού International Business Management, δραστηριοποιείται με την ατομική του επιχείρηση ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Οργανισμών, καθώς και ως εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Αξιολογητής Επενδυτικών Σχεδίων στο πλαίσιο προγραμμάτων ΕΣΠΑ και του Αναπτυξιακού Νόμου. Μέλος της Διοίκησης του 5ου Περιφερειακού Τμήματος – Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (01/06/2014 – 28/02/2016) εκπροσωπώντας το φορέα ως τακτικό μέλος στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κοζάνης.

Είναι μέλος του ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης.
Συμμετέχει εθελοντικά στην διοργάνωση του Startup Europe Week Kozani.
Εντωμεταξύ στην υπόλοιπη Δυτική Μακεδονία, σύμφωνα με τη λίστα των υποψηφίων που αναρτήθηκε στο ΒΗΜΑ, υποψήφιοι είναι οι:
Καστοριά: Αναστασιάδης Γιώργος Πολιτικός Μηχανικός
Γρεβενά: Μότσιου Βασιλική (Βάσια) Γραφίστρια- Σχεδιάστρια
Φλώρινα: Νεδέλκου Παρασκευή Αξιωματικός Εμπ. Ναυτικού
Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team