Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Αποχωρεί από επικεφαλής της Κίνησης ο Λευτέρης Ιωαννίδης- Ξεκάθαρο μήνυμα για τις περιφερειακές εκλογές του 2023 από τον πρώην Δήμαρχο Κοζάνης

Αποχωρεί από επικεφαλής της Κίνησης ο Λευτέρης Ιωαννίδης- Ξεκάθαρο μήνυμα για τις περιφερειακές εκλογές του 2023 από τον πρώην Δήμαρχο Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Πιο κοντά από ποτέ είναι πλέον η τυπική αποχώρηση του Λευτέρη Ιωαννίδη από τη θέση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις», μετά τις πολλές αναβολές οι οποίες υπήρξαν είτε για… τεχνικούς, είτε για πολιτικούς λόγους.

Ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης, έχει ανακοινώσει τις προθέσεις του από τον περασμένο Μάιο, η κατάσταση όμως με την πανδημία δεν επέτρεψε τη διαδικασία διαδοχής του από τα συλλογικά όργανα της Κίνησης.

Η επαναφορά του ζητήματος και τους πρώτους μήνες του 2021, έπεσε επάνω σε εξελίξεις θεμάτων σχετικά με τη Δίκαιη Μετάβαση που θεωρήθηκε πως ο ίδιος πρέπει να διαχειριστεί, ενώ και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στη δημοτική αρχή αναβάλουν την ημέρα ή την ώρα που πλέον ο Λευτέρης Ιωαννίδης θα παραδώσει τη θέση του επικεφαλής.

Πάντως, αυτή δεν θα είναι η τελευταία λέξη του Λευτέρη Ιωαννίδη στην πολιτική σκηνή, καθώς είναι πλέον δεδομένο πως ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης, δεν θα έλεγε «ΟΧΙ» στο ενδεχόμενο εμπλοκής του στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, σε ένα σχήμα με οικολογικό ενδεχομένως πρόσημο.

Σε πολλούς συνομιλητές του έχει εκφράσει τη συγκεκριμένη πρόθεση, ενώ για πρώτη φορά ίσως, ένα τέτοιο ενδεχόμενο φάνηκε να γίνεται ξεκάθαρο από τον ίδιο δημόσια, όταν τις προηγούμενες ημέρες με ανάρτησή του στο FACEBOOK έκανε ευθέως αναφορά σε μια τέτοια εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που παραθέτει ο «Π», ο Λευτέρης Ιωαννίδης, αναπολώντας μια παλαιότερη(2007) εκδήλωση των Οικολόγων Πράσινων του 2007, σημειώνει:

«Η προσπάθεια για αυτόνομη και ισχυρή πράσινη και οικολογική φωνή πρέπει να συνεχιστεί. Εύχομαι σύντομα να βάλουμε παρόμοιους στόχους και σε περιφερειακό επίπεδο».

Μένει να φανεί, αν το επόμενο διάστημα ο Λευτέρης Ιωαννίδης απελευθερωμένος από την ιδιότητα του επικεφαλής δημοτικής παράταξης θα αναπτύξει νέο ρόλο στα αυτοδιοικητικά πράγματα, έχοντας σειρά παρεμβάσεων σε θέματα περιφερειακής διάστασης, με πρόταγμα βέβαια την αλλαγή παραγωγικού μοντέλου της περιοχής μέσω της Δίκαιης Μετάβασης και της οικολογικής διάστασης που επιθυμεί να δώσει.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γ. Ποδιώτης (Δ/ντης ΔΟΥ Κοζάνης): «Ο Πέτρος δεν γυρίζει πίσω, συνάδελφοι έχουν τραύματα που δεν θα φύγουν ποτέ-Πήρε αυτό που του άξιζε»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης για την ετυμηγορία του δικαστηρίου για τον 45χρονο δράστη της δολοφονικής επίθεσης με ...