Ένα μοναδικό αποκριάτικο γλέντι θα πραγματοποιήσει η Θρακική Εστία Εορδαίας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι μπροστά στα γραφεία του συλλόγου (επί της οδού Παυλίδη&Αδαμοπούλου 46,στην πλατεία “Σαράντη Αρχιγένη”_.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναβίωση παιδικών παιχνιδιών (τσουβαλοδρομίες, κατρακύλια κ.α.) γαϊτανάκι, αποκριάτικα δρώμενα, χορό τραγούδι υπό τους ήχους της Λεχοβίτικης Κομπανίας, ενώ θα υπάρχει κρασί σουβλάκια, σε μια διοργάνωση με πολύ πολύ κέφι και ζωντάνια.
Η εκπομπή Ραδιοεφημερίδα με την Αναστασία Κοτζακόλιου, φιλοξένησε τον Λιβέρη Πασχαλίδη – Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Θρακική Εστίας Εορδαίας, ο οποίος και σημείωσε πως εφέτος υπάρχει μια διαφοροποίηση στην αποκριάτικη γιορτή, η οποία γίνεται μεσημέρι, ώστε να μπορούν να παραβρεθούν μητέρες με μικρά παιδιά.
Ζωντανή μουσική, γαϊτανάκι, αναβίωση παιχνιδιών με έπαθλα για τους νικητές, θα συνθέσουν ένα γλέντι αποκριάτικο, για μασκαρεμένους και μη, για μέλη και για φίλους της Θρακικής Εστίας.