Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα προγραμματισμένων διακοπών του ΔΕΔΔΗΕ, σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες θα υπάρξουν προσωρινές διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Εορδαίας για την υλοποίηση έργων κατασκευής και αναβάθμισης του δικτύου.
Η πρώτη διακοπή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2025, από τις 8:00 το πρωί έως τις 14:30, και αφορά τη Δημοτική Κοινότητα Αναρράχης.
Η δεύτερη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2025, τις ίδιες ώρες (8:00–14:30), και θα επηρεάσει τη Δημοτική Κοινότητα Κρυόβρυσης, καθώς και αντλιοστάσια και ποιμνιοστάσια της περιοχής Αναρράχης–Κρυόβρυσης.
Ο ΔΕΔΔΗΕ υπενθυμίζει ότι, παρά την προσπάθεια για ταχύτερη αποκατάσταση, οι καταναλωτές πρέπει να θεωρούν ότι οι γραμμές παραμένουν υπό τάση σε όλη τη διάρκεια της διακοπής, για λόγους ασφαλείας.


































