Ο Δήμος Εορδαίας και η Τοπική Κοινότητα Αναρράχης προσκαλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου, Πολιούχου της Αναρράχης, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Απριλίου 2025.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ:
Τρίτη 22 Απριλίου 2025
Ώρα 19:00
Πανηγυρικός, Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Λιτανεία Ιεράς Εικόνας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Ειρηναίου.
Τετάρτη 23 Απριλίου 2025
Ώρα 07:30
Πανηγυρικός Όρθρος και Θεία Λειτουργία.









![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-360x180.jpg)











![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-350x250.jpg)












