Αρχική > Επιχειρήσεις > Ανακοίνωση της Εταιρείας Αθανάσιος Δ. Κουκουτάρης ΑΕΒΕ: “Η εταιρία μας ουδέποτε υπέβαλε αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα”

Ανακοίνωση της Εταιρείας Αθανάσιος Δ. Κουκουτάρης ΑΕΒΕ: “Η εταιρία μας ουδέποτε υπέβαλε αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα”

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Έπεσε στην αντίληψή μας ότι έγινε, προφανώς εκ παραδρομής, μια λάθος ταύτιση της εταιρίας μας με άλλη επιχείρηση, φέρουσα στο διακριτικό της τίτλο τη λέξη «άλφα», η οποία έλαβε επιδότηση από το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία», με την οποία ουδεμία σχέση έχουμε.

Διευκρινίζουμε επίσης ότι, η εταιρία μας ουδέποτε υπέβαλε αίτηση για ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς δεν εμπίπτει στη συγκεκριμένη κατηγορία επιχειρήσεων.

 

Για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, σας παραθέτουμε το σχετικό url:

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9D8%CE%A17%CE%9B%CE%A8-3%CE%9F%CE%93?inline=true από τον επίσημο ιστότοπο του Προγράμματος «Διαύγεια», στον πίνακα της οποίας αναφέρονται οι επιχειρήσεις που έλαβαν επιδότηση και ως εκ τούτου είναι σαφές ότι δεν περιλαμβάνεται η εταιρία μας, της οποίας η επωνυμία είναι «Αθανάσιος Δ. Κουκουτάρης Α.Ε.Β.Ε».

 

 

 

 

 

 

_________________________

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ψηφιακή έκθεση Food Expo στην οποία θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στην ψηφιακή έκθεση Food Expo Digital 2021 η οποία θα διεξαχθεί στις ...