Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Ανάγκη ευπρεπισμού της προτομής του εφέδρου αξιωματικού, στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδα – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου

Ανάγκη ευπρεπισμού της προτομής του εφέδρου αξιωματικού, στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδα – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Πλήθος τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η προτομή του εφέδρου αξιωματικού, στην αρχή της κεντρικής πλατείας της πόλης μας.

Βρώμικη, ασυντήρητος ο χώρος, ευτελώς άσχημη η εικόνα, προσβάλει τους τιμώμενους αξιωματικούς και όλους εμάς τους πολίτες.

Επειδή η Πτολεμαΐδα, εδώ και πολλές δεκαετίες διαθέτει δραστήριο σύνδεσμο εφέδρων αξιωματικών, είναι απαραίτητο, τα μέλη του να φροντίσουν σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας για τον πλήρη ευπρεπισμό  του μνημείου  και συντήρηση του χώρου.

Να μην μας διαφεύγει ότι τον επόμενο μήνα, που θα γιορτάσουμε την απελευθέρωση της 25ης Μαρτίου, θα προσέλθουν στο χώρο, για την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων και την επιμνημόσυνη δέηση, τα σχολεία της πόλης.

Είναι απαράδεκτο να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η άσχημη κατάσταση, που εκθέτει όλους μας και προσβάλει ασύστολα τους ηρωικούς μας νεκρούς.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Παρακαλώ να υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team