Αρχική > Slider > Με άλλες 40 κλίνες ενισχύεται το Μποδοσάκειο – Από την Αυστρία

Με άλλες 40 κλίνες ενισχύεται το Μποδοσάκειο – Από την Αυστρία

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η έλευση άλλων 40 νοσοκομειακών κλινών στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, από το νοσοκομείο Hall in Tirol του Ίνσμπρουκ Αυστρίας, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με δήλωση του διοικητή του Μαμάτσειο- Μποδοσάκειο, Γιώργου Χιωτίδη.

Τη χρηματοδότηση της μεταφοράς των κλινών από την Αυστρία -οι οποίες αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα, ανέλαβε να καλύψει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σημείωσε ο κ. Χιωτίδης.

Πρόκειται για τις υπόλοιπες 40 κλίνες από το σύνολο των 100 κλινών που δωρήθηκαν στο Μποδοσάκειο από το νοσοκομείο του Ίνσμπρουκ, με πρωτοβουλία και διαμεσολάβηση του Πτολεμαϊδώτη Καθηγητή  και προέδρου του Ελληνοαυστριακού Συνδέσμου, Λευτέρη Γρηγοριάδη.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες 60 κλίνες παραλήφθηκαν τον περασμένο Ιούλιο, καθώς μετά από δημοσίευμα του «e-ptolemeos.gr» λύθηκε το πρόβλημα του πως θα πληρωνόταν τα έξοδα μεταφοράς από την Αυστρία, αφού με την κοινοποίηση του προβλήματος η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έσπευσε να καλύψει το κόστος μεταφοράς των πρώτων 60 κλινών που ανήλθε σε περίπου 7.500 ευρώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη