Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Με 60 νέες κλίνες ενισχύθηκε το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ενώ αναμένονται άλλες 50 το φθινόπωρο

Με 60 νέες κλίνες ενισχύθηκε το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ενώ αναμένονται άλλες 50 το φθινόπωρο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Πραγματικότητα έγινε σήμερα Παρασκευή 14-7-2017 το όνειρο του ευπατρίδη συμπατριώτη μας Ελευθερίου Γρηγοριάδη, να φτάσουν οι 60 πρώτες κλίνες από την Αυστρία, στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Πρόκειται για μία δωρεά του Νοσοκομείου Hall in Tirol της Αυστρίας, προς το Μποσοδοσάκειο Νοσοκομείο, μετά από πρωτοβουλία και μεσολάβηση του καλού μας φίλου Ελευθερίου Γρηγοριάδη, ο οποίος επικοινωνώντας μαζί μας σήμερα το πρωί, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευόδωση του στόχου του σχετικά με την ενίσχυση του εξοπλισμού του Νοσοκομείου της γενέτειράς του.

Ο κ. Γρηγοριάδης επεσήμανε ότι θα βρίσκεται κοντά μας το ερχόμενο φθινόπωρο, συνοδεύοντας την δεύτερη αποστολή των 50 κρεβατιών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Περιφέρει Δυτικής Μακεδονίας, την Διοίκηση του Νοσοκομείου και το Σωματείο Εργαζομένων και όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

Η παραλαβή των 60 κλινών έγινε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρου Γιαννακίδη, ο οποίος χαρακτήρισε πολύ ευχάριστη την ημέρα για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας καθώς έρχονται να προστεθούν στη δύναμή του 60 ολοκαίνουργια κρεβάτια με στρώματα και σεντόνια ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα 50 τους επόμενους μήνες.

Ο κ. Γιαννακίδης υπενθύμισε ότι η Περιφέρεια στην προσπάθειά της να δίνει λύσεις στα θέματα που προκύπτουν στο χώρο της υγείας, ανέλαβε το κόστος της μεταφοράς των κλινών (7.500 ευρώ), ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά τον δραστήριο Πτολεμαΐδιώτη Λευτέρη Γρηγοριάδη για την αξιόλογη πρωτοβουλία του υπέρ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Να σημειώσουμε ότι ο αγαπητός μας Λευτέρης είναι πρόεδρος του Ελληνοαυστριακού Συνδέσμου του Innsbruck, όπου δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου