Αλλαγή στο γραφείο τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μετά από τρία χρόνια, με τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο να αποχωρεί στο τέλος του τρέχοντος έτους και τη θέση του να αναλαμβάνει ο Στέλιος Φούντογλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Περιφερειάρχη, αποχωρεί για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους και τη θέση του να καταλαμβάνει ο Στέλιος Φούντογλου ο οποίος το τελευταίο διάστημα επέστρεψε στα ερτζιανά με καθημερινή εκπομπή σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.

























![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-360x180.jpg)



![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




