Σε αναδιάρθρωση του Διοικητικού της Συμβουλίου προχωρά η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΔΥΜ), με τις αλλαγές στις θέσεις και τις αρμοδιότητες να τίθενται σε ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2026. Η απόφαση λαμβάνεται με τη συμπλήρωση του πρώτου μισού της τετραετούς θητείας της διοίκησης, με στόχο, σύμφωνα με την Ένωση, την αποτελεσματικότερη λειτουργία της.
Στη θέση του προέδρου παραμένει ο Σωκράτης Μπρουσιόβας, ενώ καθήκοντα Α’ Αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Γιάννης Μαλούτας και Β’ Αντιπροέδρου ο Κώστας Κωνσταντόπουλος.
Ταμίας του νέου διοικητικού σχήματος είναι ο Βαγγέλης Λιάκος και Γενικός Γραμματέας ο Μίλτος Ζορμπάς.
Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετέχουν οι Χρήστος Στιάπης, Παναγιώτης Κιοσές, Άγγελος Βίτκας και Νέστορας Τράντας.
Η ΕΚΑΣΔΥΜ επισημαίνει ότι βασική της προτεραιότητα παραμένει η ανάπτυξη του μπάσκετ στη Δυτική Μακεδονία, παράλληλα με τη βελτίωση της οργανωτικής και διοικητικής λειτουργίας της Ένωσης.





























