Με απόφαση της Ιεράς Συνόδου που πάρθηκε χθες και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την Τουρκική εισβολή (και την συνεχόμενη κατοχή) στην Κύπρο, οι καμπάνες σε όλη τη χώρα ήχησαν πένθιμα. Περίπου στις 11 το πρωί, ακούστηκαν 50 κωδωνοκρουσίες στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης, ενώ μεσίστιες κυμάτιζαν οι σημαίες στο αύλειο χώρο του ναού.








![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-360x180.jpg)









![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-350x250.jpg)















