Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο ετήσιος χορός της ΝΟΔΕ Κοζάνης με ομιλητή τον Υπουργό Εθ. Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο (φωτογραφίες)

Ο ετήσιος χορός της ΝΟΔΕ Κοζάνης με ομιλητή τον Υπουργό Εθ. Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο (φωτογραφίες)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στο ΚΥΚΛΟΝ by Κοσμοκίνηση, πραγματοποιείται το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός της ΝΟΔΕ Κοζάνης, παρουσία μελών, φίλων και στελεχών του κόμματος, με κύριο ομιλητή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου της ΝΟΔΕ Κοζάνης Παντελή Καρακασίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων στην ομιλία του αναφέρθηκε στον επιχειρηματία Αδάμ Ιωαννίδη, τον οποίο και ευχαρίστησε για τη βοήθειά του στη ΝΟΔΕ 4 χρόνια τώρα.

Από την πλευρά του ο υπουργός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στη χώρα, ασκώντας παράλληλα κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές που εφάρμοσε, λέγοντας πως: «Δουλεύουμε πολύ σε δύσκολες καταστάσεις  και έχουμε σηκωμένα τα μανίκια». Επίσης, σχολίασε πως σήμερα είναι μια περίεργη επέτειος, εννοώντας την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά στην εξουσία πριν 5 χρόνια.

«Ευτυχώς η χώρα δεν ξέφυγε εντελώς από την πορεία της. Όποιος τολμήσει να σκεφτεί να απειλήσει τη χώρα η ζημιά θα είναι μεγάλη», είπε επίσης ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας