Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > N. Παναγιωτόπουλος: «Απαραίτητο να κατασκευαστούν κλειστές δομές για τους μετανάστες – Όλοι θα αναλάβουν μικρό κομμάτι του βάρους»

N. Παναγιωτόπουλος: «Απαραίτητο να κατασκευαστούν κλειστές δομές για τους μετανάστες – Όλοι θα αναλάβουν μικρό κομμάτι του βάρους»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στο μεταναστευτικό αλλά και την Τουρκία, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη ΝΟΔΕ Κοζάνης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Για την Τουρκία, μάλιστα, ο Υπουργός σχολίασε πως: «Εμείς δεν απειλούμε αλλά δε δεχόμαστε να απειλούμαστε. Αν ξεπεραστούν οι κόκκινες γραμμές θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Εξετάζουμε όλα τα σενάρια. Δεν έχει υπάρξει ξανά τόσο συστηματική προκλητικότητα από την Τουρκία από το 1974. Ότι απειλείται δεν αποστρατικοποιείται».
Για την περιοχή, είπε πως η Δυτική Μακεδονία μπορεί να ενδυναμωθεί στρατιωτικά αν χρειαστεί, με επαγγελματίες στο στρατό, με εκσυγχρονισμό όπλων.
Επίσης, τόνισε πως είναι απαραίτητο να κατασκευαστούν κλειστές δομές για τους μετανάστες, αφού, «πλέον είναι μεταναστευτικό και όχι προσφυγικό», λέγοντας μάλιστα πως «Όλοι θα αναλάβουν μικρό κομμάτι του βάρους».

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας