Αρχική > Slider > Υπουργός Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος για Στρατόπεδο Μακεδονομάχων: «Προεκλογικές υποσχέσεις Τσίπρα. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Ένα αόριστο και γενικό προσύμφωνο»

Υπουργός Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος για Στρατόπεδο Μακεδονομάχων: «Προεκλογικές υποσχέσεις Τσίπρα. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Ένα αόριστο και γενικό προσύμφωνο»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στην Κοζάνη βρίσκεται από το πρωί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, όπου θα είναι και ο κύριος ομιλητής στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση – κοπή βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Κοζάνης, που θα γίνει το βράδυ στο «ΚΥΚΛΟΝ by Κοσμοκίνηση».

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην περιοχή ο κ. Παναγιωτόπουλος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, παρουσία του προέδρου της ΝΟΔΕ Π. Καρακασίδη.

Μιλώντας , μεταξύ άλλων, για το θέμα παραχώρησης του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων, στο Δήμο Κοζάνης, ο υπουργός απάντησε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση και καμία συμφωνία μεταξύ του Δήμου και του Υπουργείου για την παραχώρηση του Στρατοπέδου. «Ένα αόριστο και γενικό προσύμφωνο συν-αντίληψης που δεν το βρήκα εγώ στο υπουργείο», είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως οι ανακοινώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ήταν «προεκλογικές υποσχέσεις». Προσέθεσε δε ο κ. Παναγιωτόπουλος πως ζήτησε συγκεκριμένη πρόταση από τον Δήμαρχο Κοζάνης, σήμερα, προσθέτοντας πως «είμαστε ανοιχτοί».

Σε ό,τι αφορά το στρατόπεδο της Νεάπολης, απάντησε «δεν έχω κάτι, καλώ τη δημοτική αρχή και τους τοπικούς βουλευτές να έρθουν επίσης με πρόταση».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας