Με στόχο να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στην άσφαλτο και να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές στην ευρύτερη περιοχή μας, λόγω και των αυξημένων μετακινήσεων κατά την Πρωτομαγιά, το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαίδας της AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πτολεμαϊδας-Φλώρινας, εντείνει και από την δική του πλευρά την ενημέρωση του, σχετικά με την ιδιαίτερη προσοχή που πρέπει να επιδείξουμε ως οδηγοί στην κίνηση στους δρόμους, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας, υπενθυμίζει και πάλι την ανάγκη ελέγχου της καλής λειτουργίας των συστημάτων του αυτοκινήτου μας πριν από οποιοδήποτε ταξίδι μας, την τήρηση των ορίων ταχύτητας, την χρήση της ζώνης ασφαλείας, την ασφάλιση των παιδιών μόνο στα ειδικά καθίσματα, τον έλεγχο της φθοράς του οχήματος και την απαραίτητη ξεκούραση στις μεγάλες αποστάσεις και την μη χρήση του κινητού τηλεφώνου-χωρίς να έχουμε πιει- όταν οδηγούμε, τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για ένα αναίμακτο ταξίδι και προκειμένου να εξασφαλίσουμε την επιστροφή όλων μας και να κερδίσουμε την «μάχη» της ασφάλτου.
Για την αποφυγή του οποιουδήποτε προστίμου της καθυστέρησης και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας του αυτοκινήτου, είναι σημαντικό επίσης να προγραμματίζει ο καθένας έγκαιρα τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος του, κάτι που στο ΙΚΤΕΟ Πτολεμαίδας της ΑUTOVISION, γίνεται με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2463055720.
































