Πλημμύρισε από την πλούσια παράδοση της Βλάστης το κέντρο Valentino της Πτολεμαϊδας, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης του Συλλόγου Βλατσιωτών.
Το χορό άνοιξαν τα μέλη του μικρού τμήματος του Συλλόγου εντυπωσιάζοντας τους παριστάμενους, ενώ τη σκυτάλη πήραν οι γυναίκες τραγουδώντας οι ίδιες πιασμένες σε κύκλο παραδοσιακά τραγούδια της ιστορικής Βλάστης.
Για το Σύλλογο το παραδοσιακό αυτό ετήσιο «αντάμωμα» αποτελεί θεσμό και συμβάλλει στη σύσφιξη των μελών και των φίλων του, όπως δήλωσε η Πρόεδρος Πόπη Ραφτογιάννη – Μίγγου.
Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παύλος Τσότσος, συνεχάρη το Σύλλογο για τη δραστηριότητά του τονίζοντας ότι η Περιφέρεια θα βρίσκεται κοντά του.
Την πετυχημένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, μέλη του Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου, εκπρόσωποι όλων των πολιτιστικών Συλλόγων της Εορδαίας και εκπρόσωποι άλλων φορέων.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ






























