Δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 47 ετών, συνελήφθησαν τις βραδινές ώρες της Δευτέρας στους Κομνηνάδες – Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, για παράνομη κατοχή, εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, ο 42χρονος είχε επιμελώς κρυμμένη στο σώμα του ποσότητα ηρωίνης, βάρους 29,5 γραμμαρίων, την οποία είχαν προμηθευτεί από κοινού με τον 47χρονο από γειτονική χώρα έναντι χρηματικού ποσού, με σκοπό να την πουλήσουν.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 42χρονου βρέθηκαν 21,3 γραμμάρια ηρωίνης, ναρκωτικά χάπια, ποσότητα κάνναβης, σπόροι κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 50,8 γραμμάρια ηρωίνης, 52) γραμμάρια κάνναβης, 3 χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών, δύο κινητά τηλέφωνα,
ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό 440 ευρώ, 430 σπόροι κάνναβης καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

































