Ξεκινούν αύριο Πέμπτη 7 Ιουνίου και ώρα 9 το πρωί οι εργασίες του διήμερου 24ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας- Εορδαίας, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση- ενημέρωση της Επιθεώρησης Εργασίας για τα προβλήματα στην αγορά εργασίας της περιοχής.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, έχει ειδικότερα ως εξής:
ΠΕΜΠΤΗ 7 Ιουνίου 2012
Αύριο στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η προσέλευση των συνέδρων και στις 9.30π.μ. η νομιμοποίηση των αντιπροσώπων.
Θα ακολουθήσει η εκλογή προεδρείου της συνέλευσης και εκλογή της εφορευτικής επιτροπής.
Στις 10:15π.μ. θα γίνει ο Διοικητικός απολογισμός, ο οικονομικός απολογισμός και θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα Δράσης για την επόμενη περίοδο.
Στη συνέχεια θα γίνουν οι τοποθετήσεις των συνέδρων και στις 11π.μ. θα υπάρξει παρέμβαση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.
Οι εργασίες θα συνεχιστούν με ψηφοφορίες για την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού καθώς και του προγράμματος Δράσης.
Η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέας διοίκησης και εξελεγκτικής επιτροπής θα ξεκινήσει στις 2μ.μ. και θα διαρκέσει έως τις 8 το βράδυ.
Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου και ώρες από 10π.μ. έως 2μ.μ..
Σημειωτέον ότι η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέων οργάνων του ΕΚΠ-Ε θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας.






























