Ανανεωμένο κατά το 1/3 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Πτολεμαϊδας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες μετά τις πρόσφατες εκλογές.
Η νέα Διοίκηση που αποτελείται από 7 μέλη, τους: Χαράλαμπο Παναγιωτίδη πρόεδρο, Δημήτρη Καραγιαννάκο αντιπρόεδρο, Νίκο Μαλακόζη γραμματέα, Στέφανο Μαρασλή ταμία, Δημήτρη Αλεξιάδη αναπ. Γραμματέα και Δημήτρη Τσίπρα και Γιώργο Κουραπαρίνη μέλη, ενώ θα έχει θητεία 3 χρόνων.
Προτάσσοντας μια σειρά ζητημάτων που αφορούν το εισόδημα, τα επιδόματα, την Σ.Σ.Ε. και το Ασφαλιστικό, το διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσει τον αγώνα του για την προώθηση και επίλυση χρόνιων κλαδικών και θεσμικών αιτημάτων, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Χαράλαμπο Παναγιωτίδη.
Στο μεταξύ στηρίζοντας την προσπάθεια της ΠΟΕ- ΟΤΑ για την ακύρωση του μνημονίου, το σωματείου θα συμμετάσχει στην24ωρη πανελλαδική απεργία της 19ης Νοεμβρίου καθώς και στην αποχή ανάλογα με την υπηρεσία της 20ης και 21ης Νοεμβρίου.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ





























