Με τις βραβεύσεις των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ παιδιών μελών του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας, συνοδεύτηκε η καθιερωμένη κοπής της βασιλόπιτας, που διοργάνωσε η Διοίκηση του Συλλόγου στην κατάμεστη αίθουσα Splendor της πόλης.
Μαζί με τις ευχές του προς όλους για μία γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά, ο Πρόεδρος Γιώργος Ελευθεριάδης δίνοντας την εικόνα του Συλλόγου τόνισε ότι τα τμήματά του λειτουργούν ενισχυμένα με νέα μέλη και ότι ξεκίνησε η υλοποίηση της ιδέας για τη σύσταση ενός χορωδιακού τμήματος, ενώ επεσήμανε ότι σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα της απόκτησης ιδιόκτητης στέγης και ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η οριστική ένταξη του έργου.
Μεταφέροντας τις ευχές της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Ασπράγκαθος εξήρε τις δραστηριότητες του Συλλόγου τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει κάθε πρωτοβουλία του.
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παύλος Τσότσος εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, έστειλε το μήνυμα της ενότητας για να ξεπεραστούν τα προβλήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τους επαίνους στους βραβευθέντες φοιτητές ο Σύλλογος προσέφερε και ένα μεγάλης ιστορικής αξίας Λεύκωμα με 1880 φωτογραφίες από διάφορες πόλεις του Πόντου των φωτογράφων Αφών Κακουλίδη και με υλικό από την Συλλογή του τότε Προξένου της Τραπεζούντας, το οποίο εξέδωσε η Ιστορική και Εθνολογική Εταιρεία της Ελλάδος, μετά από συνεννόησή της με τον Σύλλογο.
Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 9 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Ξενοδοχείου «ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ».
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ



























