Το πρώτο 15νθήμερο του Μαΐου τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ έλαβαν μέρος
σε 2 αθλητικές εκδηλώσεις στην Κοζάνη στα “ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ” 2010 (8/9-5-2010) και στην Καβάλα στo “ΚΑΒΑΛΑ JUNIOR” (15/16-5-2010), πραγματοποιώντας εκπλη-
κτικές εμφανίσεις στην προαγωνιστική κατηγορία (10-11-12 ετών).
Στα «ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ» τα Δελφίνια κατέλαβαν την 2η θέση ανάμεσα σε 16 ομάδες κατακτώντας συνολικά 32 μετάλλια (13 ΧΡΥΣΑ-11 ΑΣΗΜΕΝΙΑ-8 ΧΑΛΚΙΝΑ) και στα «ΚΑΒΑΛΑ JUNIOR» τη 2η θέση ανάμεσα σε 22 ομάδες με 34 μετάλλια (15 ΧΡΥΣΑ-14 ΑΣΗΜΕΝΙΑ-5 ΧΑΛΚΙΝΑ). Στην Καβάλα συμμετείχε και η AYRASIA YUZME, ομάδα από την ΤΟΥΡΚΙΑ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ).
Να τονίσουμε ότι οι αθλητές του Συλλόγου κάνανε φιλίες με τους αθλητές της Τούρκικης ομάδας, ανταλλάσοντας εμβλήματα των συλλόγων τους και βγαίνοντας φωτογραφίες, δείχνοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει τους λαούς.
Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές-τριες μας, τους προπονητές του
Συλλόγου Καραγιάννη Δημήτριο (ο οποίος πρόσφατα έγινε πατέρας και του ευχόμαστε να του ζήσει η κόρη του), Σπανόπουλο Πάνο και Χατζηκυριάκου Ασημίνα. Και οι δύο αγώνες ήταν δυνατά τεστ για τους αθλητές ενόψει των θερινών αγώνων κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών που θα γίνουν τον Ιούνιο στο Κλειστό Κολυμβητήριο Πτολεμαίδας.




























