Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης καλεί τα μέλη του στην Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 και ώρα 8:15π. μ., στην αίθουσα του
«Κοβεντάρειου».
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι: Εκλογή Προεδρείου, Έκθεση Πεπραγμένων Δ.Ο.Ε. και του Δ.Σ. για τη σχολική χρονιά 2011-12, Κριτική Πεπραγμένων της Δ.Ο.Ε., Μεμονωμένοι.
Στην ανακοίνωση πρόσκληση του συλλόγου αναφέρεται ότι: «η παρουσία όλων μας στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη, γιατί αυτή πραγματοποιείται σε εργάσιμη ημέρα μετά από άδεια της Δ/νσης Π.Ε. Κοζάνης.
Με τη συμμετοχή μας περιφρουρούμε το κεκτημένο δικαίωμα της συνδικαλιστικής άδειας, αναδεικνύουμε τα οξυμένα προβλήματα εδώ και χρόνια στο χώρο της Δημόσιας Εκπ/σης και καταθέτουμε προτάσεις για την επίλυσή τους με στόχο την ποιοτική της αναβάθμιση.
Για ενημέρωση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για τις Γ.Σ.».
http://www.doe.gr/012/id220312.pdf
Σημειώνεται ότι η άδεια απομάκρυνσης από τα σχολεία χορηγείται μόνο για τα μέλη του συλλόγου που θα πάρουν μέρος στις εργασίες της Τακτικής Γ.Σ..