Αρχική > Slider > Καθυστερεί η νομοθέτηση της απαλλοτρίωσης των Αναργύρων – Σημερινές δηλώσεις Γ. Σταθάκη – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Καθυστερεί η νομοθέτηση της απαλλοτρίωσης των Αναργύρων – Σημερινές δηλώσεις Γ. Σταθάκη – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στις 11 Ιουνίου, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο των Αναργύρων δήλωσε τα εξής: «Στο πρώτο νομοθέτημα που θα έρθει την επόμενη βδομάδα στη Βουλή θα εισάγουμε την τροποποίηση του νόμου 3937/2011 ξεχωρίζοντας την αναγκαστική απαλλοτρίωση από την μετεγκατάσταση της κοινότητας. Λύνουμε ένα πρόβλημα που έχει ο οικισμός και που έχει αναγνωριστεί από όλες τις πλευρές».

Σήμερα 12 Ιουλίου (δηλαδή παραπάνω από ένα μήνα αργότερα), στο 1ο Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στην Κοζάνη δηλώνει ότι, έχει καταθέσει το νομοσχέδιο στο οποίο εντάχθηκε η Τροπολογία για τους Αναργύρους, και αναμένεται να ψηφιστεί τέλος Ιουλίου. Θα ακολουθήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων ένας άλλος γραφειοκρατικός γολγοθάς, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Εν τω μεταξύ έρχεται Αύγουστος, και όλες οι υπηρεσίες αναμένεται να παγώσουν.

Συνεπώς, οι προσδοκίες που δημιούργησε μιλώντας για «νομοθετικές πράξεις την επόμενη εβδομάδα» δείχνουν να διαψεύδονται. Οι πληττόμενοι συνεχίζουν να μην έχουν κάτι απτό στα χέρια τους.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team