Στην πόλη της Φλώρινας βρέθηκε την Τετάρτη ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος, έχοντας συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες και φορείς της περιοχής.
Αρχικά έγινε δεκτός με θερμότητα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο, ενώ συζήτησε εκτεταμένα το πρόγραμμα Καλλικράτης και θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Στέφανο Παπαναστασίου, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Αντιδημάρχους.
Στη συνάντηση αυτή όπως και στις υπόλοιπες με πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τονίστηκαν οι δεσμοί που έχουν δημιουργηθεί μέσα από τους κοινούς αγώνες για προβλήματα που μοιράστηκαν στην πορεία τους στα Δημοτικά ζητήματα, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα στις συζητήσεις για τη διεκδίκηση της υποψηφιότητας του Αιρετού Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από τον κ. Νούτσο.
Στη συνέχεια των επαφών του επισκέφτηκε τον Νομάρχη Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο και τον Πρόεδρο της Τ.Ε.Δ.Κ. Φλώρινας και Δήμαρχο Κάτω Κλεινών κ. Δημήτρη Ηλιάδη.



























