Την ευκαιρία να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις μιας εφημερίδας αλλά και να λύσουν απορίες τους αναφορικά με την έκδοση μιας εφημερίδας είχαν οι μαθητές της Δ1 τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Παρασκευή 8 Ιουνίου τις εγκαταστάσεις των εφημερίδων μας συνοδευόμενοι από τη δασκάλα τους κ. Ευαγγελία Φωτάκη.
Οι μαθητές του 11ου Δημοτικού σχολείου ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη του τμήματος σύνταξης της εφημερίδας για τη δουλειά του δημοσιογράφου και για τον τρόπο συλλογής, επεξεργασίας και αξιολόγησης των ειδήσεων, ενώ πήραν μια μικρή γεύση και για το έργο της σελιδοποίησης, το σχεδιασμό των σελίδων της εφημερίδας ο οποίος γίνεται πλέον ηλεκτρονικά, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Ακολούθησε επίσκεψη στην τυπογραφική μονάδα των εφημερίδων μας όπου ο υπεύθυνος του τυπογραφείου τους εξήγησε για το πώς τυπώνεται μια εφημερίδα.




























