Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009, με τη συμμετοχή μαθητών- τριών της Ε΄- ΣΤ΄ Δημοτικών σχολείων της Εορδαίας, διεξήχθησαν οι 6οι αγώνες Κλειστού Στίβου.
Η μεγάλη συμμετοχή των μαθητών στους 6ους αγώνες κλειστού στίβου δημοτικών σχολείων Εορδαίας επιτεύχθηκε με τη συμμετοχή όλων.
Πολύτιμη, σημαντική και καταλυτική η βοήθεια του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας, η στήριξη του 2ου γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας και του γραφείου Φυσικής Αγωγής Κοζάνης, της εθελοντικής διασωστικής ομάδας Πτολεμαΐδας και του Μποδοσάκειου Γενικού Νοσοκομείου.
Πολύτιμη βέβαια ήταν για μία ακόμη φορά η προσφορά των συναδέλφων καθηγητών φυσικής αγωγής, οι οποίο συνέβαλλαν τα μέγιστα και παρότρυναν τα παιδιά σε κάθε τους προσπάθεια.
Με τιμή το Δ.Σ.